Daniels Tankar

2016-01-05
00:16:38

Förändringens vindar?

Vi i Sverige befinner oss verkligen nu i en speciell situation. Den svenska invandringspolitiken som först de senaste 40 åren har verkligen ställt svenska samhället och folket på hårda prov. 
Vi kan nu äntligen börja se ljuset i tunneln då folk äntligen börjat vakna. 
Det senaste året efter valet har Sverigedemokraterna stormat fram i opinionen medan socialdemokratin och dess rödgröna regering fallit som en sten. 
Det känns lite ljust nu som om socialdemokratins tid är på väg att ta slut. Detta parti passar inte längre i dagens samhälle utan var mer anpassad till det gamla industrisamhället under kalla kriget. Det är en ny tid och konservatismen åter blir aktuell för allt fler väljare. Det bästa för landet vore att helt och hållet rösta bort socialistregimen i Sverige för gott. Under en allt för lång tid har detta parti haft möjlighet att regera landet vilket lett till att under en lång tid staten blivit den samma som sossarna vilket stärker korruptionen. Trots att vi i Sverige skryter ute i världen att vi är så befriade från korruption så finns det här i det tysta. Under en lång tid kunde släktingar, folk med rätt partibok anställas på olika myndigheter. Det var Olof Palme som lät avskaffa lagen om tjänstemannaansvar vilket nu gör att tjänstemän i stat, landsting och kommun inte behöver ha personligt ansvar vilket har korrumperat vårt samhälle. 
 
Det finns nu en möjlighet till förändring. SD är nu för allt fler människor det enda politiska alternativet till de styrande politikerna. Maktskiftet som skedde i Gävle är en mycket intressant händelse som mycket väl kan leda till ett närmande mellan alliansen och SD då dessa kommit överens att alliansen skulle ta över och SD ge sitt stöd till den nya majoriteten. Det som också är intressant är att moderaterna i Stockholm har gett sitt samtycke till att alliansen med stöd av SD nu kommer styra Gävle. Även om SD inte är med och styr så måste de förhålla sig till oss. 
Efter 96 år vid makten fick sossarna äntligen lämna ifrån sig makten där och vi i SD har åter påverkat. Om allt går bra nu i Gävle så kommer nog alliansen att inse att vi är seriösa och då kan säkert saker hända även på riksplanet. 
Tillsammans kan vi avsätta Stefan Löfvén som statsminister. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: